Hoe lid worden?

Jong Voka Zenne-Pajot richt zich tot een divers en jong publiek. Het lidgeld en de deelnameprijzen van de verschillende activiteiten dekken enkel de kosten van de organisatie ervan en zijn daarom budgetvriendelijk. Zo komen we tot netwerking met een hoge ROI en kunnen de ondernemers van de toekomst maximaal investeren in de ondernemingen van de toekomst.

Het jaarlijks lidgeld van Jong Voka Zenne-Pajot bedraagt 45 euro excl. 21% btw.

Als Jong Voka ZP lid kan je aan ledentarief deelnemen aan alle activiteiten van Jong Voka Zenne-Pajot. Ook als niet-lid kan je deelnemen aan deze activiteiten. Dan betaal je het niet-ledentarief (ongeveer 15 euro verschil met ledentarief).

Opgelet: lidmaatschap van Jong Voka Zenne-Pajot is niet hetzelfde als lidmaatschap van Voka. Je kan wel (persoonlijk) lid worden van Jong Voka Zenne-Pajot zonder dat jouw bedrijf lid is van Voka, maar dan kan je niet aan alle andere Voka-activiteiten deelnemen aan het ledentarief. Omgekeerd kan wel: is jouw bedrijf lid van Voka, dan kan je aan elke Jong Voka ZP activiteit deelnemen aan het ledentarief.

Het lidgeld en de deelnames aan de activiteiten worden achteraf gefactureerd. Alle betalingen verlopen via overschrijving.

Schrijf hier online in.

(*) verplicht

Uw voornaam (*)

Uw naam (*)

Uw geboortedatum (*)

Onderneming (*)

Korte omschrijving activiteiten(*)

Functie (*)

Adres onderneming (*)

Postcode onderneming (*)

Plaats onderneming (*)

BTW nummer

Telefoonnummer

Website (vb http://www.jongvokazp.be)

Uw email (*)

 Ik wil facturatie ontvangen via mijn bedrijf Ik wil facturatie ontvangen via het adres hieronder

Ik heb interesse in...