Leden

Kevin De Backer

Functie: Zaakvoerder
Bedrijf: Creative Event Organization "CEO"
Plaats: Buizingen
Omschrijving activiteit: Evenementen
Marketing
Publiciteit
Bedrukking textiel
Webcontent
...

Gunther De Wilde

Functie: Zaakvoerder/Erkend Marketingadviseur
Bedrijf: Mybusinessconcept.be Marketingadvies
Plaats: Gooik
Omschrijving activiteit: U start een nieuw bedrijf, product of afdeling en wenst dit meteen zorgvuldig op de markt te brengen?
Wij geven u strategisch Marketingadvies en werken een praktisch marketingplan uit op Uw maat.

Het ontbreekt u aan tijd om uw marketingplanning waar te maken? Binnenkort een Marketingdeadline in zicht en u hebt nood aan wat extra mankracht?
Onze freelance marketing managers staan klaar om uw project uit te werken tot een succesverhaal.

Wenst u zelf uw marketingplan neer te pennen?
Schrijf je dan in voor ons seminar. “Schrijf je marketingplan in 2 dagen” en ontdek hoe jij On– en Offline kan scoren!

Bent u verantwoordelijk voor opleidingen bij uw vakfederatie, een bedrijf of een ondernemersnetwerk? op zoek naar een gastspreker marketing? Wij schrijven een marketingopleiding op maat van uw organisatie.

0478272052
http://www.mybusinessconcept.be

Jonathan Goetvinck

Functie: Zaakvoerder
Bedrijf: SANO Personal Training
Plaats: Ternat
Omschrijving activiteit: De maatschappij van vandaag evolueert naar een sedentaire samenleving, waarbij het begrip ‘tijd’ alsmaar kostbaarder wordt. Deze trend gaat ten koste van onze fitheid en gezondheid.
SANO Personal Training helpt je bij het (her)opstarten van een gezonde levensstijl op een doeltreffende en persoonlijke manier. We komen bij u aan huis of trainen op een externe locatie naar keuze. We steven ernaar om je doelstellingen zo efficiënt en effectief mogelijk te bereiken.
0476/22 37 02
http://www.sanopt.be

Inge Grootvriendt

Functie: Zaakvoerder
Bedrijf: Vinea WCT
Plaats: Gooik
Omschrijving activiteit: Import en verkoop van kwaliteitswijnen uit Spanje, Italië, Frankrijk en Oostenrijk aan particulieren, horeca, bedrijven, verenigingen... Daarnaast bieden we ook consultancy onder de vorm van wijnlessen, degustaties in het kader van teambuildings, opstellen van wijnkaarten voor horeca-klanten....
02.460.86.00
http://www.vinea.be

Maarten Meerts

Functie: Zaakvoerder
Bedrijf: Helon Architecten bvba
Plaats: Sint-Pieters-Leeuw
Omschrijving activiteit: Helon is een architectenbureau dat zich niet enkel focust op het project maar er in de eerste plaats voor zorgt dat het een zeer uitgebreide en kwalitatieve dienstverlening aan de klant kan aanbieden. M.a.w. de klant staat centraal en niet het project.
Zo bieden wij extra ondersteuning aan op allerhande vlakken en streven wij ernaar "Het Bouwen" voor iedereen aangenaam te maken.
Niet enkel de relatie met de klant, maar ook met de andere bouwpartners, overheidsinstanties, e.d. zijn voor ons belangrijk.
We staan er dan ook voor gekend dat we in samenspraak met o.a. de gemeente of stad vaak tot zeer mooie resultaten komen die niet altijd vanzelfsprekend zijn.
We richten ons met onze dienstverlening voornamelijk op de bedrijfswereld (B2B ) maar hebben ook particuliere projecten en projecten voor overheden.
Ons portfolio is zeer gevarieerd en gaat van restauraties van geklasseerde monumenten tot zuivere industriebouw en alles wat er tussen ligt zoals huisvesting, zorgsector, kantoren, KMO, ...
02/300.07.50
http://helon-architecten.be

Joris Van den Eeden De Bruyn

Functie: Verantwoordelijke verzekeringen
Bedrijf: Kantoor De Bruyn BVBA
Plaats: Vlezenbeek
Omschrijving activiteit: Verzekeringsmakelaars / Record Bankagent
02/569.29.06
http://www.kantoordebruyn.be

Walter Van Hecke

Functie: Zaakvoerder
Bedrijf: Techne IT Solutions
Plaats: Schepdaal
Omschrijving activiteit: Het leveren van technologische oplossingen ter optimalisatie van de interne werking van de onderneming.

Een betere werking resulteert in een hogere productiviteit, hogere kwaliteit en een betere werkomgeving dit resulteert in een kostenverlaging en/of een hogere winstmarge.

Geleverde oplossingen: ICT management, ICT Beheer, Helpdesk, leveren van software en hardware en monitoring van de hele ICT infrastructuur, VOIP, Security (webcams, firewalling, ...) Installatie en configuratie van servers, werkposten, laptops, telefonie als één geintegreerde werkomgeving voor de onderneming.
+32476372490
http://www.techne.be

Jeroen vanderlinden

Functie: Accountant - Belastingconsulent
Bedrijf: THESORA ACCOUNTANTS & TAX ADVISORS
Plaats: Gooik
Omschrijving activiteit: Accountancy, fiscaliteit, boekhouding, startersbegeleiding, overnames en fusies, budgettering, rapporteringen en bedrijfseconomisch advies
054319870
http://www.thesora.be