Eerste Afterwork Drink van 2018 gaat door @ Atelier 24

Even uitblazen na een drukke werkdag, en tegelijk nieuwe, interessante contacten leggen bij jou in de buurt? Het kan op de Afterwork Drink van Jong Voka Zenne-Pajot! Voor de eerste editie van 2018 trekken we naar het gloednieuwe Atelier 24 in Vlezenbeek. 

Dit sfeervolle art deco pand deed dienst als beenhouwerij/atelier, maar opent nu zijn deuren als eventlocatie. Met uitgebreide wine tasting en lekkere tapas staat de avond garant voor gezellige netwerking!

meeting_three

meeting_one

Deelnameprijs is een democratische 15 euro excl. btw voor (Jong)Voka-leden en 30 euro voor niet-leden. Plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!

Kijk snel in de Agenda voor meer info, of op www.voka.be/vb/afterworkjongvoka!

Meer info?

kris.timmermans@voka.be