Een portie ‘dolce vita’ in eigen streek op 14 september

Ontdek het Toscane van het Noorden op de Vespa en laat je samen met Jong Voka Zenne-Pajot inspireren door het Pajotse landschap.

60 jaar nadat de eerste Vespa van de band rolde, maakt deze levende legende met het typische design nog steeds deel uit van het straatbeeld. De Vespa blijft een synoniem voor vrijheid, joie de vivre en ontspanning. Een unieke kans dus om de streek – en collega-ondernemers – op een originele en ontspannen manier te leren kennen.

Bij Jong Voka Zenne-Pajot mag er dus wat vaart zitten achter de netwerking! Deze onvergetelijke ervaring deel je met andere jonge ondernemers uit de streek, zodat je jouw persoonlijke netwerk met de nodige fun kan versterken.

De rondrit gebeurt onder begeleiding – de focus ligt op genieten. Een eerste groep vertrekt om 18.00u. Wie later komt, kan mee met de tweede groep vanaf 19.00u. Eerdere ervaring met scooters is niet nodig, een rijbewijs B is wel verplicht. Na de rondrit gaat het netwerken verder met een gezellig hapje en drankje.

Tot dan!

Programma

17.30 u    Onthaal
18.00 u   Vertrek met de Vespa’s – groep 1
19.00 u   Vertrek met de Vespa’s – groep 2
20.00 u   Netwerkreceptie

Praktisch

Start en aankomst: ‘t Kreukeltje (Lenniksestraat 65, 1755 Gooik)
Prijs: (Jong) Voka-leden betalen 45 euro excl btw, niet-leden betalen 60 euro excl btw.
Inschrijven kan tot 11 september via inschrijvingen.vb@voka.be of via deze link.

Meer info

kris.timmermans@voka.be
T 02 300 58 01