Fotoverslag: Jong Voka Business Speeddating @ Volvo Sterckx

Ready, set, network! Jong Voka Zenne-Pajot gaf deze week het startschot voor interessante netwerking met zijn eerste Business Speeddating. In de gloednieuwe showroom van Volvo Sterckx in Halle leerden meer dan 60 jonge ondernemers uit de regio meer over elkaars businesss. Geen betere omgeving dan de gezelligheid van een comfortabele wagen voor een boeiend gesprek!
Wie nog geen uitgekiende ‘elevator pitch’ had, kreeg vooraf van Gunther de Wilde (MyBusinessConcept.be) en Koen Baert enkele tips mee voor efficiënte netwerking in een ludieke workshop. Twee dingen onthouden we zeker: vooraf de deelnemerslijst checken én voldoende visitekaartjes meenemen!

 

Jong Voka Business Speeddating 22 februari

Bekijk alle foto’s op onze Facebookpagina! (foto’s: Peer Studio/Bart Swalus)

Benieuwd naar onze volgende activiteiten? Kijk dan snel in de Agenda. In 2017 organiseren we maandelijks een activiteit in de regio Pajottenland-Zennevallei.

Meer info?

kris.timmermans@voka.be

02 300 58 01