Fotoverslag: Exclusief bezoek aan de Koninklijke Loge

Op vrijdag 28 oktober kreeg je met Jong Voka Zenne-Pajot de kans om de pas gerestaureerde Koninklijke Loge en het omliggende domein in Groenendaal te ontdekken. Bovendien kwam je meer te weten over verzekeringen voor startende ondernemers én werd je getrakteerd op een smakelijke passage in de nabijgelegen B&B Hippo-Droom.

De Koninklijke Loge en de voormalige hippodroom worden bestempeld als een publiek geheim. Jong Voka Zenne-Pajot kreeg de kans om deze verborgen parel in het Zoniënwoud te bezoeken. Van het roemrijke verleden van de omgeving is enkel de Koninklijke Loge nog overeind gebleven, en natuurlijk de open vlakte van de voormalige renbaan. Het gebouw werd recent gerestaureerd en is nu beschikbaar voor meetings en events, of zelfs voor een verblijf in het groen. Frank Roobaert van Helon Architecten gaf tekst en uitleg over het specifieke renovatieproces van dit stukje onroerend erfgoed.

Op deze unieke locatie bracht Arnaut Ingels, zaakvoerder van WDR Verzekeringen met kantoren in Drogenbos, Aalst en Nijlen, een heldere kijk op verzekeringen voor jonge ondernemers. De presentatie van Arnaut vind je hier. Voor vragen kan je altijd terecht op arnaut.ingels@wdr.be.

Na een fikse wandeling doorheen het domein werd de smakelijke afsluiter van de avond verzorgd door Davy Verbeke en Sophie Vercammen van de nabijgelegen B&B Hippo-Droom: een verrassende en felgesmaakte pairing van vier lokale en/of nieuwe bieren met aangename kazen, gevolgd door een uitgebreid buffet.

Alle foto’s vind je hier terug.  

10267_003_dann-edit_low

 

 

 

 

 

 

 

Met dank aan onze eventpartner:

Groen_3talen

 

 

En onze partners:

wdr-logo     ing

 

 

 

 

Vragen?

kris.timmermans@voka.be